B
i
l
j
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Kom till den största Oktoberfesten i Sverige

Om Oktoberfesten

Oktoberfesten uppvisar en lång tradion som startade i München för 200 år sedan – ett ordentligt firande att skörden är avslutad. När man kommer in i tältet i Gärdet får man känslan av att vara i München. Tältet är blått och vitt och våra servitörer/servitriser är i klädda i Lederhosen och Dirndl – de bayerska folkdräkterna. Tältet är fyllt med långbord och vi serverar härliga enlitersöl från eget litet bryggeri i Bayern, som gör Stockholm Oktoberfest till något extra. Vi garanterar att du inte kommer att sitta länge innan du vill sjunga med och kanske stå på bänkarna. En sann Oktoberfest är att sjunga med ett glatt humör – ett motto som garanterar en underbar kväll.

Vårt stärk öl bryggs enligt den tyska lagen i Bayern om renhet och har 5% volymprocent – ett öl du kommer att älska. Bryggeriet ligger direkte ved Nürnberg . Vi rekommenderar att du bokar våra tjänster och därmed en säker plats. Vårt öl- och materbjudande kostar endast SEK 495-595 per person beroende på vilken dag och du har allt du behöver. Tryck Boka online til höger.

2011 öppnade den första Oktoberfesten i Stockholm och det var fantastiskt hur väl svenskarna tog emot den och roade sig. 2012, när vi öppnarde dörrarna igen, blev det ännu bättre. Vi utökarte baren och havde flera servitörer, så att ölet kunna flöda. De sista årene kommar fler och fler besökare i lederbyxor eller dirndl – shop i tältet och på nettet – www.lederhosen-shop.net.  Och NU 2024 skal bliva den bästa Oktoberfest ever bakom Gärdet.

Oktoberfesttraditionen bjuder att man ska bära Lederhosen eller Dirndl för att skapa den rätta stämningen. Därför erbjuder vi, för den som vill, uthyrning av kläder en kväll för endast kr, 400, så att du kan bli en äkta bayerska eller bayrare för en kväll. Det är en upplevelse man aldrig glömmer! Det är genuina kläder i original från München. Vi har Dirndl i storlekarna 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 och 54 samt Lederhosen i storlekarna 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70 och 72 (Välj herrkläder i en storlek mindre än du normalt har.) Du kan du hämta kläderna i garderoben och lämna dem senast 23:00. Hyra priset er kr. 400 och du lämnar ett ID-kort i pant eller erlägger en deposition på SEK 350, som du självklart får tillbaka när du återlämnar kläderna.

 

Villkor:

Stockholm Oktoberfest ansvarar ej för fel rörande priser och övrig information. Med reservation för ändringar.